Uw partner in e-Business/Marketing/Commerce-communicatie

Als uw bedrijf actief is in de medische/tandheelkundige sector, is het essentieel dat u veel belang hecht aan uw online reputatie. La Centrale Medico Dentaire adviseert u bij de ontwikkeling en ontwikkeling van uw merkimago en uw online activiteiten.

Wij helpen u door een universum te creëren dat specifiek is voor uw waarden. Zowel via uw website als via platforms als YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. helpen wij u meer dan ooit om uw kernboodschappen gerichter te communiceren. Wij creëren interactie met uw doelgroep en voorzien u van feedback.

Welke strategieën u ook kiest, het is belangrijk dat u te allen tijde waarde levert. CMD biedt u zijn expertise om u te helpen bij het (her)definiëren van uw strategie en om u te helpen slagen in uw online business.

Notre Expertise

Strategie, naam, handelsmerk, visuele identiteit, logo,…
Brochure en catalogus, Verpakking, Uitnodiging, Post,…
Webdesign, Ergonomie & architectuur (UI & UX), Content management (CMS), E-Commerce site, Webapplicatie, Experience Design,…
Community Manager, Wedstrijden, Strategie, Content Management,…
Google Adwords, Natuurlijk refereren – SEO, Betaald verwijzen – SEA, E-mailing campagne, Content, Web Analytics, Tracking & rapportage, SEO monitoring & optimalisatie,…
Fotografie, Copywriting, Videocreatie, Packshot,…
Vraag ons om advies

CMD brengt u zijn expertise

Om u te helpen bij het (her)definiëren van uw strategie en om u te helpen slagen in uw online business.
Vraag ons om advies