Onze exclusieve merken

Met zijn 50 jaar ervaring in tandheelkunde biedt Bien-Air een complete serie aan oplossingen en producten die wereldwijd bekend staan om hun uitmuntendheid. De producten van Bien-Air zijn 100% Swiss Made, geproduceerd in de beroemde Watch Valley, de wieg van een unieke knowhow op het gebied van de microtechnologie.

Rotatief instrument – Micromotor – Chirurgie – Laboratorium
Documentatie
Website

De expert in desinfectie in de tandheelkundige sector, die oplossingen levert voor alle problemen met hygiëne en desinfectie van instrumenten en oppervlakken, van huid en handen. Tandheelkundige klinieken, praktijken en laboratoria vallen onder verhoogd risico vanwege de mogelijkheid op verspreiding van micro-organismen van een patiënt naar het personeel. Daarom is de tandheelkundige hygiëne strak gereglementeerd en de producten van Bossklein worden gemaakt volgens de strenge normen, waardoor ze geheel betrouwbaar zijn.

Hygiëne – Desinfectie
Documentatie
Website

Cattani is gespecialiseerd in gecomprimeerde lucht- en afzuigsystemen, en is de marktleider in de tandheelkundige sector. De compressor zonder olie uitgerust met een exsiccator en een serie filters is in staat om droge gecomprimeerde lucht te leveren die bijzonder zuiver is. De afzuigmotor, die continu kan werken, maakt het mogelijk om de afzuiging zeer snel bij de behandelstoel te krijgen zonder dat hiervoor specifieke kennis nodig is.

Perslucht – Vacuum
Documentatie
Website

Sinds meer dan 80 jaar is Dentatus wereldwijd bekend als ontwerper van systemen en als producent van innoverende medische installaties van hoge kwaliteit voor de tandheelkundige industrie. Gerenommeerd om zijn semi-aanpasbare precisie-articulatoren en zijn reeks stiften, implantaten, Profin® handinstrumenten en Lamineer Tips® voor afwerken en polijsten.

Articulator – Tenon – Implant – Profin
Documentatie
Website

Frasaco is de eerste keus in de hele wereld voor toepassingen voor tandheelkundige opleidingen. De serie producten omvat complete dentale simulatiesystemen, dat wil zeggen kunstmatige patiënten die bestaan uit een hoofd met simulatie van de gebitsfunctie, een torso en een fixatiesysteem voor bevestiging aan werkbladen voor laboratoria of plaatsing in tandartsstoelen. De meest uiteenlopende dentale modellen zijn beschikbaar. Al meer dan 90 jaar lang maken voorlopige kronen deel uit van de meeste tandartspraktijken.

Model – Fantoomkop – Verbruiksgoederen
Documentatie
Website

Kenda is marktleider op internationale schaal, als producent van heel nauwkeurige, roterende polijstapparaten voor dentale geneeskunde en technologie. De verschillende dentale polijstapparaten zijn beschikbaar in een autoclaveerbare versie voor meervoudige gebruik of als wegwerpapparaat voor enkel gebruik.

Polijstpunten
Documentatie
Website

Newmed produceert professionele systemen voor sterilisatie. Het bedrijf is opgericht met als uitgangspunt de hoge eisen van een klantenkring die veiligheid, betrouwbaarheid en eenvoud vraagt, verenigd in een enkel sterilisatie-apparaat. Dankzij de ervaring, technologie en research is dit doel behaald met de productie van een variëteit aan sterilisatie-autoclaven van klasse B, klasse S en klasse N met hoge sterilisatiesnelheid en minder energie- en waterverbruik.

Autoclave – Hitteverzegelaar
Documentatie
Website

Orsing is een van de belangrijkste producenten ter wereld van speekselafzuigers, afzuigcanules en accessoires. Orsing, opgericht in de jaren 1950, onderscheidt zich met zijn wegwerpproducten, ontwikkeld voor meer comfort voor de patiënt, zoals Hygoformic, ’s werelds meest bekende speekselafzuiger.

Verbruiksgoederen – Speekselafzuiger – Zuigbuis
Documentatie
Website

Volledig assortiment kwaliteitsproducten voor het polijsten!

Polijstborstels – Polijstschijven
Documentatie
Website

Opgericht in 1973 heeft Saratoga meer dan 40 jaar ervaring in de tandheelkundige sector. Als fabrikant en leverancier van professionele inrichting en instrumenten voor tandartspraktijken, laboratoria voor dentale protheses, universitaire faculteiten en tandheelkundige opleidingscentra, heeft Saratoga naam verworven in Italië en de rest van de wereld.

Universiteit
Documentatie
Website