VERTROUWEN OPBOUWEN.

GROEI MOGELIJK MAKEN.

OVER
CMD

Centrale Medico Dentaire werd opgericht in 1947 en is een baken van expertise en innovatie in de tandheelkundige sector. Onze reis omspant meer dan zeven decennia, een bewijs van onze niet aflatende toewijding aan het stimuleren van groei en het smeden van vertrouwen.

Ga met ons mee op een reis waar traditie en innovatie samenkomen, waar ervaring spreekt en waar partnerschappen gedijen.

MERKEN

Cattani

Frasaco

Bossklein

Orsing

Dentatus

Aldena

Newmed

Polirapid

Kenda

SERVICES

Bij Centrale Medico Dentaire gaat onze missie verder dan alleen producten. We zijn toegewijd aan het helpen van merken om hun volledige potentieel binnen de tandheelkundige industrie te realiseren. Op basis van ons erfgoed en onze uitgebreide kennis van de branche hebben we een holistisch dienstenpakket samengesteld om ervoor te zorgen dat merken niet alleen de markt betreden, maar ook gedijen en domineren.

01

Uitmuntende Verkoop en Distributie

02

Logistieke en After-sales Ondersteuning

03

Branding & Marketing Meesterschap

HORIZONS

In het voortdurend veranderende landschap van de tandheelkundige industrie staat CMD als baken en brug. We zijn niet alleen maar waarnemers van veranderingen; we zijn actieve deelnemers die samen de toekomst vormgeven. "CMD Horizons' symboliseert onze actieve betrokkenheid bij een reeks transformatieve projecten die nieuwe paradigma's zetten voor de branche. Van ondernemingen als Mawzi, Dentalia en Dentaverse tot talloze andere baanbrekende initiatieven, onze handen liggen altijd op de polsslag van innovatie.

Als u de grenzen van tandheelkundige innovatie verkent of op zoek bent naar een samenwerkingspartner om uw visie te versterken, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Laten we samen opnieuw definiëren wat mogelijk is.