OVER ONS

CMD
Diensten & Geschiedenis

Sinds onze oprichting in 1947 is Centrale Medico Dentaire een hoeksteen in de tandheelkundige sector in de Benelux. Onze geschiedenis is rijk aan innovatie, familiale tradities en een niet aflatende passie voor uitmuntendheid.

Door de generaties heen hebben we een nalatenschap geweven die is gebaseerd op vertrouwen, toewijding en een toekomstgerichte visie. Duik in onze reis, ontdek onze diverse diensten en zie hoe we voortdurend nieuwe normen stellen in de branche.

CMD mensen en cultuur

De kern van Centrale Medico Dentaire wordt gevormd door ons toegewijde team, een geheel van unieke perspectieven en een vastberaden streven naar uitmuntendheid. Sinds 1947 is onze basis gebouwd op familiale waarden, die een omgeving van wederzijds respect, samenwerking en voortdurende groei bevorderen.

Onze cultuur viert individuele prestaties en staat tegelijkertijd voor collectieve kracht. Vertrouwen blijft onze leidraad, die onze mensen in staat stelt te innoveren en de status quo uit te dagen. Het is deze mix van erfgoed, vertrouwen en innovatie die de cultuur van CMD en haar mensen echt onderscheidt.